Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Andrei Arlovski otkrio kroz suze: Imao sam osjećaj kao da udaram svoju majku ili svog oca! (VIDEO) | Fight Site

Andrei Arlovski otkrio kroz suze: Imao sam osjećaj kao da udaram svoju majku ili svog oca! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2015 20:13h Autor:

Andrei Arlovski

Andrei Arlovski je na UFC-u 187 tehničkim nokautom pobijedio svog prijatelja i bivšeg timskog kolegu Travisa Brownea. Dvojac je pružio teškaški spektakl koji će zasigurno biti jedan od kandidata za meč godine. Arlovski je sretan jer je pobijedio, ali se nada da se više nikad neće boriti protiv prijatelja. 

Bivši UFC prvak ima pomiješane osjećaje po pitanju pobjede zbog koje je skočio za 4 pozicije na službenoj ljestvici.

"Naravno da je lijepo pobijediti, ali se duboko u sebi osjećam loše.", izjavio je Bjelorus. "Osjećam se kao da sam udario svoju majku ili svog oca… Svog brata. Naravno, pobjeda je pobjeda, sretan sam jer sam zaradio novac. Nadam se da je ovo bio prvi i zadnji put da sam se borio protiv prijatelja."

Doslovno plačući, Andrei je otkrio što je rekao Travisu nakon meča.

"Rekao sam mu: 'Slušaj brate Travis. Žao mi je što sam te istukao.' On je takav gospodin. Pričam ovo i plačem."

Browne je svom prijatelju poželio sve najbolje prije nego li je Rogan odvukao Arlovskog na intervju u oktogonu.

"Ne govori da ti je žao. Razumiješ li? Volim te čovječe. Bolje ti je da uzmeš taj pojas, čuješ li? To je tvoj posao.", rekao je Travis Andreiju.

"Slušajte, ja nemam 20 ili 25 godina pa da me boli briga za prijateljstvo ili da mislim samo na novac. S iskustvom dolaze i drukčiji prioriteti. Za mene je prijateljstvo trenutno važnije od toga da budem na vrhu.", rekao je Arlovski.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI