Andrei Arlovski: Ne žuri mi se, ispred sebe imam još par dobrih godina

UFC 24.05.2015 13:33h Autor:

Andrei Arlovski i Travis Browne

Veliku pobjedu, još jednom kao autsajder, ostvario je Andrei Arlovski nad svojim prijateljem Travisom Browneom. Ponovno je u vrhu UFC-a, ali kaže kako mu se ne žuri dobiti borbu za pojas, jer vjeruje da će se još neko vrijeme boriti na najvišem nivou.

Bili su timski kolege u timu Grega Jacksona, zajedno su izlazili, a Arlovski je čak jedno vrijeme i živio kod Brownea. No, Travis se uputio kod Edmunda Tarverdyana, a njih dvojica su se našli u kavezu. Arlovski je pobijedio u jednoj spektakularnoj borbi, a zanimljivo je bilo čuti razmišljanje koliko su mu pomogli njihovi bivši sparinzi i da li je iz tog razloga od prve sekunde krenuo žestoko.

"Iako smo trenirali zajedno, ovog puta nisam znao što očekivati od njega, no imao sam dva sjajna sparing partnera koji su mi glumili Travisa, na temelju njegove borbe protiv Schauba. Među njima je i Jon Jones, kojem se ovim putem želim posebno zahvaliti. Napravio sam ono što smo dogovarali u pripremama. Kretati se prema naprijed i pogađati kombinacije, a cijelo vrijeme mi je u glavi bilo ono što su mi treneri govorili. Imam odlične timske kolege i trenere te je ovo i njihova pobjeda", rekao je Pitbull.

A kako je bivši UFC-ov prvak, koji je najavio da je došao po novo osvajanje titule, upitan je misli li da mu je ovo dosta za napad na naslov. Ipak su tu još neki borci, prije svih Stipe Miočić. Arlovski je pomalo iznenadio skromnim odgovorom.

"Korak po korak, možda će me netko već sutra nazvati iz UFC-a i reći tko mi je idući protivnik, pa ću onda znati više. No, ne tražim odmah borbu za naslov, bitno se penjati na ljestvici, a siguran sam kako ispred sebe imam još par dobrih godina u UFC-u", misli bivši prvak.

A jedan od bitnijih trenutaka u borbi bio je kad je primio neugodni desni kroše iz kontre. Već se mislilo kako ga je ponovno izdala njegova "staklena brada", no Bjelorus je ovog puta ipak izdržao te vratio stvari onakvima kakve su bile to tog trenutka.

"Iznenadio me i moram priznati kako sam bio zbunjen. Malo mi je bilo neobično gledati kako pogađam kombinacije, a on dalje stoji na nogama i smije se. Onda je još došao taj udarac, neugodno me pogodio i oborio, no srećom sam se nekako uspio ustati, vratiti se i završiti borbu", dodao je na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI