Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Andrei Arlovski ne odustaje, sad je ugovorio dugo očekivani revanš | Fight Site

Andrei Arlovski ne odustaje, sad je ugovorio dugo očekivani revanš

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.05.2019 09:51h Autor:

Ivan Erslan i Andrei Arlovski

Iako je daleko od neke forme kakvom bi se mogao pohvaliti, Andrei Arlovski ne odmara. Bivši prvak već je ugovorio novu borbu i to je jedan uzbudljiv revanš. Jedanaest godina nakon prvog okršaja, ponovno će se boriti protiv Bena Rothwella.

Legendarni Andrei Arlovski (27-18, 16-12 UFC) trenutno je u nizu od tri poraza. Nažalost po njega, taj podatak zvuči još ružnije kad se kaže da je u posljednjih deset borbi slavio tek dva puta. Ipak, to ga ne sprječava da bude među aktivnijim borcima u cijelom UFC-u. Tako je ovaj 40-godišnjak već spreman za novi nastup. U srpnju će otputovati u San Antonio, savezna države Texas, gdje ga čeka revanš protiv Bena Rothwella.

Rothwell (36-11, 6-5 UFC) se u ožujku vratio borbama nakon tri godine, gdje je uključena i dvogodišnja doping suspenzija. Nažalost po njega, pauza se vidjela u samom nastupu i to je rezultiralo porazom od Blagoia Ivanova. Sad je bitno vratiti se ritmu nastupa i zbog toga ne treba čuditi što je prihvatio ovu borbu, posebno jer je u pitanju revanš koji već dugo želi. Prije pauze i suspenzije, Rothwell je doživio poraz od Juniora Dos Santosa u Zagrebu, čime je prekinut njegov niz od četiri pobjede.

Što se tiče njihovog prvog ogleda, on se dogodio 2008. godine na Affliction: Banned eventu. Bila je to vrlo uzbudljiva borbu u kojoj je Arlovski slavio nokautom u trećoj rundi.

Arlovski je u posljednje vrijeme pokazuje neke pomake u formi, a mnogi smatraju kako je prošlog mjeseca trebao uzeti pobjedu u borbi protiv Augusta Sakaia. Nažalost po njega, s tim se nisu slagali suci i njegov negativan niz se nastavio. Ipak, niti u jednoj od tih borbi nije poražen prekidom pa ne čudi što ne razmišlja o prestanku s borbama. Osim toga, za prihvatiti svaki nastup ima 300.000 dobrih razloga.

Event na kojem će se dogoditi ovaj revanš je UFC on ESPN 4, a održava se 20. srpnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI