Andrei Arlovski: Imam u sebi još četiri ili pet godina karijere

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.04.2019 22:56h Autor:

Andrei Arlovski

Andrei Arlovski već je neko vrijeme u fazi karijere gdje ga fanovi žele vidjeti umirovljenog. No, on je sad iste iznenadio izjavom kako se namjerava boriti još četiri ili pet godina, a glavni cilj je ponovno postati svjetski prvak.

Arlovski (27-18, 16-12 UFC) danas ima 40 godina, a i dalje drži status najmlađeg teškaškog prvaka u UFC povijesti. Naravno, ako ne računamo Josha Barnetta kojem je titula bila oduzeta. Trenutno ima niz od dva poraza, ali i ugovorenu borbu za 27. travnja. Borit će se protiv mladog lava, Augusta Sakaia i mnogi misle kako bi mu u slučaju poraza to mogla biti i posljednja borba. No, on tako ne razmišlja. Njega su posjetili reporteri s portala MMAJunkie, kojima je otkrio zanimljive planove.

“U najboljem scenariju želim ovo raditi još četiri ili pet godina. Imam 40 godina, ali treniram više nego kad sam imao 25. Svako jutro kad se probudim, a kad sam u kampu, sjetim se kako je to ono što želim. Glavni cilj je ponovno postati svjetski prvak. No, shvaćam kako imam neke poraze i kako sam ponovno na početku svog puta”, iznenadio je Arlovski svojim razmišljanjem.

On je uvjerljivo najiskusniji UFC-ov teškaš i blizu je 30. borbe. To su do sada postigla samo tri UFC borca, Jim Miller, Donald Cerrone i Jeremy Stephens. No, ne sakriva kako bi volio možda doći i do 40. Nastaviti će se boriti koliko god ide.

“Još uvijek imam stvari za odraditi te i dalje imam vatru u očima. Pun sam energije, tijelo mi je u dobrom stanju i prije svake borbe kažem zašto ne.”

UFC do sada niti jednom nije doveo u pitanju ugovor Andreia Arlovskog, a i promocija do sada nije niti jednom bivšem prvaka dala otkaz. Većinom ih trpe dok oni sami ne shvate kako je dosta. No, tko zna, možda Pitbull uspije još jednom poletjeti prema vrhu i razveseliti sve MMA romantičare.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI