Andrea Lee uskočila u borbu protiv Ashley Evans-Smith

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2018 11:29h Autor:

Andrea Lee i Ashley Evans-Smith

Nakon što je ozljeda udaljila Lauren Murphy iz borbe protiv Ashley Evans-Smith, u istu je odmah uskočila “contenderica” muha kategorije, Andrea Lee.

Andrea Lee je prošlog tjedna ostala bez borbe protiv Jessice-Rose Clark, koja je imala problema u skidanju kilograma te je morala otkazati nastup. Tako se nastavio niz problema za bivšu LFA prvakinju, koja je u UFC došla s ciljem da do kraja ove godine dođe do borbe za titulu. To nažalost nije uspjela, a osim toga se morala boriti i s privatnim problemima, nakon zlostavljanja od strane supruga.

Srećom po nju, novu borbu imati će za manje od dva mjeseca, odnosno 17. veljače, kada UFC odrađuje svoj prvi event na onom glavnom ESPN kanalu. Tamo se Ashley Evans-Smith trebala boriti protiv Lauren Murphy, no ova je otkazala nastup zbog ozljede. Andrea Lee vidjela je priliku za uskočiti te se javila UFC-u, a oni su joj dali borbu. Tako će Lee, koja se nalazi na 13. mjestu poretka izazivačica, u kavez ući protiv dva mjesta bolje plasirane borkinje.

Lee je do sada odradila samo jednu UFC borbu, u kojoj je savladala Veronicu Macedo. To joj je u karijeri bila peta pobjeda u nizu. Evans-Smith se ove godine spustila u muha kategoriju nakon dva poraza u nizu kao bantamašica te je savladala Bec Rawlings. U profesionalnoj karijeri ima šest pobjeda i tri poraza.

Prvi event na ESPN televiziji UFC održava održava u Phoenixu 17. veljače. Za sada isti nema glavnu borbu, no govori se o tome kako bi to trebao biti teškaški duel između Caina Velasqueza i Francisa Ngannoua.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI