Andre Pederneiras: Conor će Aldu biti brza hrana!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2015 10:04h Autor:

Pederneiras i Aldo

Andre Pederneiras dugogodišnji je trener Nove Uniaoa i istaknuta figura u svim uspjesima koje je ostvario Jose Aldo.

Pederneiras je tijekom trenerske karijere prošao iznimno puno toga i počeo je osjećati zasićenje te je odlučio kako će se povući i prepustiti mjesto glavnog trenera nekom drugom.

"Ove godine će mi biti tisućita borba u kutu. Mislim da je to dobra brojka za odlazak u mirovinu. I dalje ću biti menadžer borcima, ali u Nova Uniao timu ću više biti konzultant. Ne kažem da više neću putovati, ali to će se smanjiti na minimum. Zbog velikog broja boraca nekima se posvećujem više, a nekima manje i to nije u redu.", izjavio je Paderneires.

Jedan od onih kojima se potpuno posvetio je Jose Aldo koji će braniti naslov protiv Conora McGregora. Irac je odlazak Paderneiras u mirovinu prokomentirao na njemu svojstven način rekavši da je njihovo vrijeme ionako prošlo.

"Vidio sam McGregorovu izjavu u vezi mog odlaska u mirovinu i mislim da mu je san da se to dogodi što prije kako ne bih bio u Aldovom kutu za vrijeme njihove borbe. No, na njegovu žalost to se neće dogoditi. Kad bi se Aldo borio bez ikoga u kutu i kad na kraju svake runde ne bi popio ni kap vode rezultat bi bio isti te bi pobijedio McGregora. Ovo nije najveća Aldova borba u života kako Conor kaže već njegova. Ljudi poput McGregora kad postanu previše nervozni počinju puno pričati da bi uvjerili sami sebe da će stići negdje, ali duboko u sebi znaju da su samo još jedni od onih koji će na kraju izgubiti. Conore gastritis koji osjećaš kad pomisliš na borbu s Aldom samo će postati jači kako će se dan borbe približavati. No, ne brini. Aldo je milosrdan i brzo će završiti tvoju muku. Laku noć Mac, „Big Mac“. Ako nisi shvatio šalu, objasnit ću ti. Bit ćeš samo brzi ručak, brza hrana!“

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI