Andrade nokautu i pojasu dodala dva bonusa

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.05.2019 11:44h Autor:

Jessica Andrade

Borba Jessice Andrade i Rose Namajunas proglašena je najboljom borbom UFC 237 eventa. Osim tog bonusa, nova prvakinja pridodala je i onaj za najbolji izvedbu, a u toj kategoriji joj se pridružio sunarodnjak Warlley Alves.

Fantastičan preokret borbe, nokaut “slam” bacanjem i titula nove UFC prvakinje slamka kategorije. Rezime je to onoga što je Jessica Andrade napravila u glavnoj borbi UFC 237 priredbe. Dočekala je 27-godišnja Brazilka svoj trenutak i to je bilo to. A osim pobjede nokautom i pojasa koji je time osvojila, Andrade je itekako dobro prošla i na polju bonusa.

50.000 dolara zaradila je za borbu večeri, što bi značilo kako isti iznos odlazi i Rose. Andrade je samim trijumfom postala žena s najviše pobjeda u Octagonu, a ovim bonusom postala je prva žena koja je tri puta nastupila u borbi večeri. Za Rose je ovo drugi takav bonus, dok je dva puta ranije nagrađivana i za najbolju izvedbu.

Spomenuta najbolja izvedba drugi je bonus koji je Andrade ovim putem zaradila. Tako se nakon ovog eventa nalazi na brojci od ukupno šest bonusa, a sve ih je ostvarila u posljednjih osam borbi, odnosno otkako se spustila u slamka kategoriju. To je samo jedan bonus manje od Ronde Rousey, koja je sa sedam bonusa za sada najviše puta nagrađena žena.

Preostali bonus pripao je Warlleyu Alvesu, koji je nokautirao Sergia Moraesa. To je njegov drugi bonus u karijeri i prvi nakon debi borbe u promociji, koju je odradio još 2014. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI