Andersonu je dosta čekanja, želi što prije Jonesa ili GSP-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.04.2013 08:15h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva trebao se boriti protiv Michaela Bispinga i braniti još jednom svoju titulu prvaka u srednjoj kategoriji negdje u ovom razdoblju, no sve je propalo kad je Vitor Belfort na UFC-ovom eventu u Brazilu nokautirao Bispinga, pa je tek nekoliko tjedana kasnije određeno da će idući izazivač biti Chris Weidman.

To je meč na koji je Andersonov menadžment pomalo nevoljko pristao, vjerojatno smatraju da Weidman nije dovoljno velik izazov, a sumnjaju i u ogroman interes javnosti, pa samim time ni PPV prodaja neće biti na naročito visokoj razini.

Dana White odmah nakon održanog UFC-a 159 otkrio je da ga je nazvao Anderson Silva i postavio određeni zahtjev, ali u detalje ipak nije htio ići. MMA javnost je složna oko mišljenja da je Anderson tražio što prije održavanje super borbe protiv Jona Jonesa ili Georgesa St-Pierrea.

"Anderson me nazvao i želi jednu borbu, ali ne mogu vam reći o kome se radi. Sad mogu samo potvrditi da ću krenuti dogovarati taj meč što je prije moguće. Ionako sad na rasporedu on trenutno kao idućeg protivnika ima Weidmana", rekao je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI