"Andersonova brada nije kao nekad, netko će biti nokautiran"

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2014 20:27h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva i Nick Diaz bez ikakve dvojbe bit će gotovo svakodnevna tema svih svjetskih MMA medija tijekom idućih pola godine sve dok se njih dvoje napokon ne nađu u oktogonu.

Kao što smo već izvijestili, kladionice su keoficijente objavili, fanovi već slažu svoje najave, a iznimka nisu ni poznata imena iz borilačkog svijeta.

U analizu ove borbe odlučio se upustiti Cesar Gracie koji očekuje da će borba završiti prekidom, odnosno da neće potrajati punih pet rundi na koliko je meč predviđen.

"Vjerujem da će cijeli meč biti proveden na nogama. Nick je čak bolji u parteru, ima bolje jiu-jitsu znanje, ali ne očekujem da će se borba voditi na podu, niti da će trajati svih pet rundi. Netko će u ovom meču biti nokautiran. Diaza nije lako nokautirati, to je uspjelo samo jednom njegovom suparniku i to još na početku karijere", rekao je Gracie.

"Anderson zato ima prednost u veličini, ali on se približava svom 40. rođendanu i njegova brada sigurno nije čvrsta kao što je nekad bila. On je brz i opasan borac, ali mladost je na Nickovoj strani koji će ovog ljeta napuniti 31 godinu. Zaista ne znam tko će pobijediti, ali bit će to dobar meč", dodao je Cesar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI