Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Andersonov trener: Silva je osjetio kako Sonnen gubi snagu i polako gasi | Fight Site

Andersonov trener: Silva je osjetio kako Sonnen gubi snagu i polako gasi

UFC 16.07.2012 12:56h Autor:

Silva i Sonnen

 

 Andersonov trener za boks otkrio je u razgovoru za Fighters Only časopis da je njegov borac osjetio u prvoj rundi kako Chael Sonnen gubi snagu i polako se gasi.

Anderson Silva povukao se nakon meča protiv Chaela Sonnena u osamu, još uvijek se nakon borbe, izuzev konferencije za medije na priredbi, nije oglasio, no zato je to učinio njegov trener zadužen za boksačke tehnike, Edelson Silva.

Edelson otkriva da Andersonov trenerski tim nije previše sretan tom taktikom, ali Anderson je odlučio da će u prvoj rundi pustiti Chaela da ga sruši, a sve kako bi se što više izmorio. “To nije bio naš plan, ali Anderson je htio prihvatiti Sonnenovu igru u prvoj rundi i na kraju je ispalo kako treba. Htio ga je izmoriti odmah na početku, a kasnije nam je i rekao da je osjetio kako Sonnen gubi snagu i polako se gasi. Da je borba potrajala dulje, bilo bi sve gore i gore po Sonnena.”

Andersonov trener uopće ne smatra da je Sonnen posebno dobar borac… “Marketing i prodaja PPV-a je ono u čemu je Sonnen dobar. Uvijek sam ga smatrao slabim borcem, ali je prvak kad je u pitanju trash-talk. Već na konferenciji za medije prije meča pokazao je da se boji Andersona.”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI