Andersonov menadžer: 80 posto Amerikanaca će navijati protiv Chaela Sonnena!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.05.2012 14:30h Autor:

UFC 148 poster

Ugledni Tatame je prije nekoliko dana intervjuirao jednog od menadžera Andersona Silve, Eduarda Ferreiru, a tema je bila skorašnji dvoboj protiv Chaela Sonnena.

Ferreira otkriva da je obrana titula već bila dogovorena za Rio de Janeiro i nogometni stadion Engenhao.

“Odradili smo sastanak s Danom i Lorenzom i svi smo bili sretni jer je borba bila dogovorena za nogometni stadion u Riju. Trebalo se raditi o spektakularnoj priredbi. Kada su nam javili da ta opcija otpada bili smo u šoku. UFC je naišao na organizacijske probleme. Meč se neće održati u Riju, no nema veze…održat će se u borilačkoj prijestolnici, Las Vegasu”, opisuje Ferreira i dodaje da Silva nije najbolje reagirao na promjenu plana.

“Anderson ga je htio naučiti lekciju pred brazilskim fanovima. Rekao je da im to duguje jer se Sonnen ponašao bezobrazno i nije poštovao njegovu obitelj, suprugu, fanove i domovinu. Sada mu preostaje da ga lekciju nauči u njegovom domu, u Las Vegasu.”

“Sonnen se probio marketingom. Bio je potpuno nepoznat kada je počeo govoriti o sportašima poput Lancea Armstronga. Radi se o nasilniku, no ono što je planirao je i ostvario. Chael nije kompletan MMA borac kao što je to Anderson. Vjerujte mi, i u SAD-u se dive Andersonu Silvu zbog njegovih kvaliteta kao najboljem MMA borcu u povijesti. Garantiram vam da će 80 posto fanova navijati za Andersona Silvu”, zaključio je Ferreira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI