Anderson: Sonnen će biti idući američki predsjednik!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.09.2013 08:20h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva imao je zaista mnogo problema prije svojih borbi protiv Chaela Sonnena koji je bio njegov izazivač u dva navrata, a to pogotovo vrijedi za njihov posljednji okršaj.

Sonnen je udarao iz svih oružja po njemu prije borbe i bilo je očito da je njegov verbalni rat imao učinka, ali na kraju je ipak izgubio u kavezu.

Slavni Brazilac koji se priprema polako za veliki revanš s Chrisom Weidmanom nakon borbe očito ima ipak prilično velik respekt prema Sonnenu, pogotovo kad je u pitanju ta njegova "lajavost".

"Taj čovjek će postati idući američki predsjednik. Pametan je, politički nastrojen, zna kako promovirati sam sebe… On nije sportaš s velikim rezultatima, ali zna zato neke druge stvari jako dobro raditi. Zna kako iskoristiti UFC u neke svoje svrhe, a to većina drugih sportaša nije u stanu napraviti. Chael je iznimno inteligentna osoba," smatra Silva.

Anderson je odlučio i demantirati da u slučaju novog poraza od Weidmana planira karijeru nastaviti kao poluteškaš. "Postoji puno odličnih boraca do 93 kilograma u mom timu, tako da nemam namjeru dizati kategoriju", rekao je Anderson i kao jednog od članova svog tima naveo Rafaela Cavalcantea, idućeg protivnika našeg Igora Pokrajca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI