Anderson slomio nogu u drugoj rundi, Weidman obranio pojas!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.12.2013 08:53h Autor:

Anderson Silva

UFC 168 umjesto spektakularnom borbom između Andersona Silve i Chrisa Weidmana za titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji na kraju je završio iznimno tragično – teškim lomom lijeve noge početkom druge runde. Andersonova noga stradala je prilikom unutarnjeg low kicka i jednostavno više nije mogao nastaviti borbu.

Dugogodišnji prvak loše je i otvorio meč, činilo se da sve ponovno vodi k tome da Chris Weidman zahvaljujući svojoj prezentaciji u oktogonu po prvi put obrani titulu prvaka, prva runda na sudačkim listićima definitivno je otišla na njegovu stranu.

U jednom trenutku Anderson je već u prvoj rundi bio teško uzdrman, ali Chris to nije uspio iskoristiti i privesti borbu kraju, Brazilac se uspio nekako pribrati i nastaviti meč, ali gotovo cijelo vrijeme je bio u podređenoj poziciji i primio je dosta teških udaraca.

U drugoj rundi Anderson je krenuo dosta bolje, malo je promijenio pristup borbi i situacija više nije bila toliko u korist Weidmana, ali nakon svega jedne minute sve donedavno najbolji UFC-ov borac pao je na pod i uhvatio se za nogu.

Bilo je jasno da je prilikom udarca low kickom teško slomio potkoljenicu i borbi je u tom trenutku bio kraj. Chris je podignuo ruke u zrak, a liječnici su uletjeli u oktogon kako bi pomogli teško ozlijeđenom Andersonu.

Izvještaj o ostalim borbama s UFC-a 168 pročitajte ovdje.

Chris Weidman def. Anderson Silva – TKO (ozljeda) – R2 1:16

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI