Anderson Silva: Vitor će pobijediti Weidmana!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.01.2015 09:54h Autor:

Silva i Belfort

Poznato je da se MMA borci rijetko ili bolje rečeno nikada ne bore protiv svojih klupskih kolega, a Anderson Silva je odlučio slično pravilo dići na još jedan viši nivo. U nedavnom intervjuu za brazilski SporTV, bivši UFC prvak u srednjoj kategoriji je izjavio da se više ne planira boriti protiv svojih sunarodnjaka, odnosno Brazilaca.

"Trenutačno sam u drugoj fazi. Želim ponovno pronaći sebe. Ukoliko se ponovno dovedem u određeno stanje i zaslužim povjerenje, volio bih se boriti ponovno protiv Weidmana ili bilo koga drugoga za pojas ukoliko nije Brazilac", izjavio je "Pauk".

Uskoro će jedan drugi Brazilac dobiti šansu za osvajanje upravo tog pojasa. Vitor Belfort će napasti titulu na UFC-u 184 koji je na rasporedu 28. veljače. Silva se nada da će ovaj uspjeti u svom naumu…

"Vitor je aktivan u UFC-u više od bilo koga drugoga. Bio je šampion kada je imao samo 19 godina i zaslužuje ovu priliku. Vjerujem da će pobijediti ovu borbu protiv Weidmana. Brazil ga treba podržati. Titula je važna za Brazil i tamo treba ostati", smatra Silva.

Bivšeg šampiona naprije čeka dvoboj protiv Nicka Diaza krajem siječnja. Radi se o dugo iščekivanom meču koji će pokazati je li se Silva vratio nakon teške ozljede…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI