Anderson Silva: Umoran sam od slušanja laži!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.05.2015 09:26h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva čeka sastanak sa Sportskom komisijom nakon kojeg će saznati kolika će mu biti kazna zbog pada na doping testovima koji su otkriveni nakon meča s Nickom Diazom na UFC-u 183. Podsjećamo da je bivši UFC prvak u srednjoj kategoriji bio pozitivan na steroide drostanolone i adrostane te lijekove oxazepam i temazepan koji se koriste protiv tjeskobe i nesanice.

Anderson Silva cijelo vrijeme tvrdi da je nevin, ali to će morati dokazati i pred Sportskom komisijom. U očekivanju sastanka Silva je poslao i poruku svima koji tvrde da je varalica i koji traže rigoroznu kaznu.

"Ispričavam se svim svojim fanovima koji mi daju snagu i kritiziraju me s namjerom da mi pomognu, a ne da me sruše. Ne želim da mislite da sam prema vama bezobrazan. Dosta mi je slušanja laži i lažnih optužbi. Ne živim pod staklenim zvonom, nisam svetac i nikada nisam tvrdio da sam najbolji. Uvijek sam radio ono što volim bez bacanja sjene i laganja bilo kome. Na žalost ne mogu zadovoljiti sve jer nisam i ne želim biti jednoglasan.", putem Instagrama je poslao poruku Anderson Silva.

"Nisam varalica i nikad nisam imao dopingirano tijelo. Pogledajte moje borbe u Japanu kada sam nastupao s 79.8 kg jer nije bilo srednje kategorije, a borci s kojima sam se borio su skidali s 99,7 kg na 93,7 kg. Tim 'stručnjacima' poručujem da provjere prave činjenice."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI