Anderson Silva: UFC bi trebao pomoći Jonesu

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2016 09:35h Autor:

Anderson Silva

Jon Jones će ipak nastupiti na UFC-u 197 i boriti se s Danielom Cormierom za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji unatoč novim problemima sa zakonom u kojima se našao. No, neki su borci zabrinuti zbog njegovog ponašanja i problema u koje upada.

Nakon što se pojavio na sudu zbog novog prometnog prekršaja Jon Jones se izvukao s blažom kaznom i njegov dvoboj s Danielom Cormierom nije doveden u pitanje iako je zbog policijskog sata i zabrane izlaska nakon 22 sata i to bilo u pitanju. No, sud je prihvatio žalbu obrane i ukinuo ovu kaznu te ćemo na UFC-u 197 gledati njegov dvoboj protiv Cormiera.

Jedan od onih koji je zabrinut zbog činjenice da Jon Jones čestu upada u probleme je i bivši prvak u srednjoj kategoriji Anderson Silva.

“Uznemiren sam jer je Jon mladić kod kojeg je očito da je nesiguran u životu, ali riječ je o dobrom momku. Mislim da bi UFC trebao raditi s takvim mladim talentima, s momcima koji imaju potencijal prvaka. UFC bi trebao raditi s njima i pomoći im da se znaju nositi s činjenicom da su pobjednici, da zarađuju velik novac i da su slavni. To danas rade i u nekim nogometnim klubovima. “, izjavio je Anderson Silva tijekom promocije UFC-a 198.

“Stvarno sam vrlo uzrujan zbog svega. Moj sin Kalyl je njegov veliki obožavatelj i on mi je rekao što se dogodilo. Uzrujan sam zbog svog sina jer je Jonesov fan, a još je mnogo mladih ljudi koji su njegovi fanovi. Sve je to teško jer je dobar prijatelj i veliki idol mnogima te mi je žao što mu se ovo ponovo događa.”

Jon Jones i Daniel Cormier za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji borit će se na UFC-u 197 koji je na rasporedu 23. travnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI