Anderson Silva u "uličnom" intervjuu priznao da je uzimao steroide! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2015 18:20h Autor:

Anderson Silva

Zašto je Anderson Silva pao na doping testu? Bivši prvak u srednjoj kategoriji ne može odgovoriti na to pitanje jer nema odgovor.

Zapravo, Silva je bio u potpunom šoku kad ga je nazvao menadžer i rekao mu da je pao na doping testu zbog korištenja steroida.

Novinar TMZ Sportsa je "uhvatio" Andersona na ulici i postavio mu nekoliko pitanja o njegovom doping skandalu:

"Ne znam što se dogodilo. Šokiran sam. Menadžer me nazvao i rekao: 'Andersone, imamo problem zbog doping testa i morat ćeš ići na komisiju.' Odgovorio sam mu: 'Molim? Ne znam što se dogodilo.' Mislim da je ovo loše za sport, kao i za mene i moj život, ali to nije izmijenilo moju izvedbu u borbi. Poštujem komisiju. Borit ću se s Nickom kad sve ovo završi," izjavio je "Spider".

Nažalost po Silvu, otkriveno je da je Brazilac koristio više supstanci, ne samo steroide.

Kad je novinar upitao: "Ljudi kažu da si samo želio pomoći kod zacijeljivanju noge. Da li je to istina?", Silva je odgovorio: "Da, ali ne mislim tako. Moram provjeriti sve suplemente koje sam uzeo."

Treba uzeti u obzir kako Anderson nije dobar govornik engleskog jezika, tako da se ovo priznanje u obliku riječi "da" može protumačiti kao "govorna pogreška". 

Vrlo su male šanse da odradi revanš s Nickom Diazom jer je stariji Diaz u meču s Andersonom na UFC-u 183 bio pozitivan na marihuanu, a to mu je ujedno i treći pad na tu laku drogu. Stoga je realno očekivati kako će Nick dobiti suspenziju koja bi mogla završiti u 2016. godini.

Atletska Komisija Nevade će kroz nekoliko tjedana odrediti sankcije za Nicka Diaza i Andersona Silvu.

Jedina dobra stvar koja je izašla iz ovog skandala jest nova UFC-ova politika nenajavljenih doping testiranja koja će obavljati treća strana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI