Anderson Silva: U Sonnena je ušao đavo!

UFC 15.03.2012 09:19h Autor:

Anderson Silva i Chael Sonnen

Iako je prisiljen boriti se protiv Chaela Sonnena po drugi put u karijeri, UFC-ov prvak Anderson Silva tvrdi da Amerikanac ne zaslužuje novu šansu.

“On je jedna velika nula. U njega je ušao đavo. To je prava istina. On je borac koji je pao na doping testu, a ja sam se protiv njega borio ozlijeđen. Osim toga, u problemima je s američkim zakonom. Ne poštuje nikoga, a posebno ne poštuje moju zemlju. Što on predstavlja? Ništa”, poručio je Silva u razgovoru za jedan brazilski tiskani medij.

Ipak, Pauk ne želi kontrirati svojim poslodavcima i kaže da shvaća njihov odabir.

“Poštujem njihov stav i poziciju u kojoj su se našli. No, prema mom viđenju situacije, on ne bi trebao dobiti drugu šansu protiv mene. Ja nažalost o tome ne odlučujem. Spremit ću se kao za svakog drugog protivnika”, dodaje Silva koji je na kraju naglasio da ga posebno smeta Sonnenovo vrijeđanje svojih sunarodnjaka i svoje zemlje.

“Da neki Brazilac tako ružno priča o Americi i njezinim sportašima, ne bi dobio niti približno medijske pažnje kao Sonnen. Smatram da bi morali biti više patriotski nastrojeni, poput Amerikanaca, a ne bi trebali davati prostora takvom čovjeku.”

Meč Silva vs. Sonnen zakazan je za priredbu u Brazilu početkom ljeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI