Anderson Silva u 37-oj: Borit ću se još šest ili sedam godina!

UFC 01.11.2011 08:05h Autor:

Anderson Silva i njegova supruga

Nedavno je menadžer Andersona Silve, Ed Soares, izjavio kako će UFC-ov prvak u svojoj karijeri odraditi još tek nekoliko dvoboja, a da Chael Sonnen nije na vrhu liste prioritera. Jučer je Pauk dao potpuno drugačiju izjavu; za brazilsko Globo je otrkio kako će njegova karijera potrajati neko dulje vrijeme…

“Borit ću se narednih šest ili sedam godina i onda ću se povući. Prestao sam razmišljati o tome i zato sam odgodio umirovljenje na dulji period. Tada ću razmišljati o nekom drugom poslu vezanom uz televiziju. To mi je interesantno”, otrkiva 37-godišnji Silva koji je nedavno snimio dokumentarac, ali i imao manju ulogu u jednoj sapunici.

Kako sada stvari stoje, Silva se i dalje protivni ideji da se na UFC-u 142 u Rio de Janeiru sučeli sa Chaelom Sonnenom.

“Ne zaslužuje se boriti protiv mene. Ja nisam niti arogantan, niti ikada provociram ljude. Njegov stavi  i način na koji se ponaša uništava image ovog sporta. Takvim stvarima nema mjesta u MMA-ju. Vjerujem da on uopće ne bi trebao biti dio ovog sporta jer se ne može kontrolirati. Dok me pokušava isprovocirati, cijeli sport izgleda loše. Daje ružne komentarde, a uvrijedio je i mene i moju ženu”, smatra UFC-ov prvak i zaključuje:

“Ne zaslužuje meč protiv mene. Nije napravio ono najvažnije – nije me pobijedio. A osim toga je i uhvaćen na steroidima. To je još gore.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI