Anderson Silva: Trebamo prestati kritizirati Jonesa i dati mu podršku

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.01.2015 21:45h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva je stao u obranu svog prijatelja Jona Jonesa koji je zbog kokaina pao na nenajavljivanom doping testu mjesec dana prije meča s Danielom Cormierom, što je izazvalo najveći skandal do sad u koji je bio uvučen UFC, Jon Jones i Atletska Komisija Nevade.

Bivši prvak srednje kategorije vjeruje da će trenutni prvak poluteške divizije naučiti na svojim greškama.

"Nema šanse", odgovorio je Silva kad je upitan hoće li ovaj skandal uništiti Jonesovu karijeru. "Mislim da je to već prošlost. Ubrzo će se opet boriti. Važna stvar je to da je naučio na greškama."

"Svi griješimo. Trebamo ga prestati kritizirati i dati mu podršku tako da postane još bolja osoba nego što jest. Ovo nije njegova prava slika jer je predivna osoba s milijunima fanova, baš poput mene"

Silva, borac s najviše obrana naslova u povijesti UFC-a, vjeruje da će Jon postati najbolji borac svih vremena te da će ga ovaj kokainski skandal naučiti nekim stvarima o profesionalnim sportašima.

"Prebrodit će ovo i vratiti se", rekao je Anderson. "Mlad je i ima puno toga za naučiti. Dogodilo se, pa može razumjeti koliko je važan u ovom sportu. Ovo će biti dobra lekcija za njega kao profesionalca."

"Imamo dobar odnos. Gledam na njega kao na mlađeg brata. Njegov sam obožavatelj i blizak prijatelj. Vjerujem da će biti najbolji svih vremena."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI