Anderson Silva spašava UFC 153!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2012 08:15h Autor:

Anderson Silva

UFC je očajno trebao novo jako ima koje će ubaciti na fight card UFC-a 153 koji će se idućeg mjeseca održati u Rio de Janeiru, a ono je i pronađeno. Dana White uspio je dogovoriti nastup Andersona Silve protiv Stephana Bonnara, ali i još dvije borbe!

Nakon što je prije samo 24 sata situacija s UFC-153 koji se idućeg mjeseca održava u Rio de Janeiru izgledala katastrofalno i neki su se čak pribojavali da ne završi sve kao UFC 151, odnosno priredba bude otkazana nakon što su se borci iz dva glavna meča večeri ozlijedila, Dana White uspio je pronaći novu zvijezdu priredbe.

Anderson Silva proteklog je mjeseca najavio da više nema namjeru ulaziti u kavez do 2013. godine, no ozbiljnost situacije ipak ga je primorala da ponovno razmisli o toj svojoj odluci te ga je očito Dana White uspio uvjeriti da se predomisli.

Objavljeno je kako će upravo Anderson Silva svojim nastupom spasiti UFC 153, a protivnik će mu biti Stephan Bonnar. Meč neće biti za njegovu titulu prvaka u srednjoj kategoriji, već će se boriti u prestiž borbi do 93 kilograma.

"Nazvao sam Andersona koji je taman bio na snimanju neke reklame. Nije bilo uopće u planu da on nastupi, ali odlučio je iskoračiti, a Bonnar je spreman boriti se protiv njega. Pored njega je u tom trenutku bio i Nogueira koji je također rekao da je spreman boriti se", otkrio je Dana White.

Bonnar je već gotovo osam godina u UFC-u, a njegova suradnja s najboljom MMA organizacijom na svijetu započela je u prvoj sezoni The Ultimate Fighter showa kada je u finalu poražen od Forresta Griffina. Posljednji meč odradio je u studenom protekle godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Kylea Kingsburyja.

Antonio Rodrigo Nogueira u Riju će se boriti protiv Davea Hermana.

Pronađena je i zamjena za Quintona Jacksona. Umjesto njega protiv Glovera Teixeire borit će se Fabio Maldonado.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI