Anderson Silva se obratio fanovima: Ne znam zbog čega bih se trebao ispričati

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.02.2015 10:19h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva se preko svojeg Instagram profila obratio javnosti povodom padova na nekoliko doping testova, prije i poslije meča s Nickom Diazom na UFC-u 183.

Brazilac je u petak objavio tekst, a nazvao ga je "S poštovanjem prema mojim fanovima".

"Neću ništa reći o tom tko sam i kroz što sam prošao da bih došao tu gdje jesam. Sada mi je bitno poštovanje onih koji su pratili moju karijeru. Krvario sam i borio se jer to volim i jer sam oduvijek htio odati poštovanje zastavi zemlje koju toliko volim.

Ne znam za što bih se trebao ispričati jer još uvijek čekam rezultate analize stručnjaka koji rade na otkrivanju istine. Sve što sam uzeo od kad sam se ozlijedio je na analizi. Tragam za istinom isto kao i svi oni koji su iznenađeni s rezultatima. Nikad nisam bio varalica, oduvijek sam bio čist.

Nikad nisam imao problema s testovima u 18 godina moje karijere. Nikad se nisam odmaknuo od principa koji su me vodili kroz život, ni unutar ni van oktogona. S mnogo dostojanstva i časti sam branio svoju zemlju gdje god sam se borio. Nikad nisam uzeo neke supstance kako bih poboljšao svoju izvedbu. Volim ono što radim i nikad ne bih riskirao ono što sam toliko dugo gradio. Mislim da je nepoštena brzopletost nekih ljudi koji me žele pokopati. Mnogo manje vremena je potrebno da bi se uništila karijera nego što je potrebno da se izgradi. Ja sam onaj koji najviše želi raščistiti ovu situaciju. Želim da znaju oni koji su me uvijek podupirali kako se borim da se ova situacija riješi," napisao je Brazilac.

Silva je 17. veljače privremeno suspendiran od strane Atletske Komisije Nevade. Očekuje ga još jedno saslušanje kod tog tijela, ali točan datum nije poznat.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI