Anderson Silva savjetovao Rondu: Borba s Nunes je bila pogreška

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.01.2017 10:55h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva je iskusio slavu, ali i teške poraze, a do pojave Ronde Rousey je bio najveća UFC-ova zvijezda. Njegova dominantna era također je okončana na okrutan način, a svoje iskustvo odlučio je sada iskorititi kako bi savjetovao nekadašnju kraljicu bantam kategorije.

“Bez obzira na ono što se dogodilo i ono što će se dogoditi, trebaš nastaviti uzdignute glave jer sve što si učinila je zapisano u povijesti. Bez obzira na pobjede i poraze, moraš se brinuti o onome što smatraš važnim u svom životu”, savjetovao je Silva Rondu u intervjuu za Combate News.

Bivši je prvak mišljenja da je Rousey napravila pogrešku kada se nakon pauze odlučila vratiti borbom protiv aktualne i aktivne prvakinje poput Amande Nunes.

“Nadam se da će ti povratak biti uspješan ako odlučiš nastaviti s borbama. Moje osobno i tehničko mišljene je to da si trebala bolje izabrati protivnicu za povratak. Nemoj se boriti s nekim tko je toliko aktivan kao prvak. To je bila pogrešna taktika. Nadam se da ćeš se vratiti jer si sjajna sportašica. Bog te blagoslovio”, poručio je Silva te nadodao kako se on uvijek dobro nosio s porazima, pogotovo iz razloga jer je neke imao još u početku karijere kada prostora za njih nije bilo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI