Anderson Silva: Razočaran sam s Lyotom i Jacareom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.01.2015 08:31h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva vraća se u UFC-ov oktogon za tjedan dana, točnije u noći sa subote na nedjelju 1. veljače borit će se protiv Nicka Diaza na UFC-u 183.

Nekadašnji UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji oporavio se od teškog loma noge kojeg je zadobio u meču s Chrisom Weidmanom i ljubitelji MMA borbi s nestrpljenjem očekuju njegov povratak. No, ovih je dana govorio zašto je godinama izbjegao borbe sa sunarodnjacima i klupskim kolegama Lyotom Machidom i Jacareom Souzom koji su naglašavali da su profesionalci i da bi se borili sa Silvom kad bi čelni ljudi UFC-a željeli taj meč.

"Jacare i Lyoto su moji prijatelji. No, cijelo vrijeme oni ne govore isto što i ja. Kad razgovaram s novinarima govorim da se neću boriti s Lyotom jer je on moj prijatelj. Neću se boriti ni sa Jacareom jer je i on moj prijatelj, ali onda Lyoto kaže da će se boriti sa mnom jer se jednostavno bori, a Jacare da će se boriti sa mnom jer je borac.", izjavio je Anderson Silva.

"Ne sviđaju mi se stavovi koje su zauzeli jer se ne želim boriti s njima. Ne želim se boriti jer s Lyotom treniram već dugo, a ponekad treniram i s Jacareom."

Bivši prvak nije krio da ga takve izjave iritiraju.

"Apsolutno, jer kad idem trenirati s njima idem im pomoći. Uložim 50 %, 10 % energije kako bih im pomogao. Kad pričaju na takav način vrlo, vrlo sam razočaran. Mislim da ću morati porazgovarati s njima. Lyoto mi je prijatelj, Jacare je trenirao sa mnom. Ne volim se boriti protiv Brazilaca. To je moje mišljenje. Razumijem da je ovo sport, u UFC-u su zbog borbi, ali ja se ne volim boriti protiv Brazilaca.", rekao je Anderson Silva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI