Anderson Silva prodaje svoju vilu u Los Angelesu, cijena – 4.9 milijuna dolara!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2018 11:15h Autor:

Ilustracija

Za mnoge GOAT MMA svijeta, a ujedno i bivši UFC prvak  u srednjoj kategoriji, Anderson Silva, prodaje svoje velebno zdanje u Los Angelesu.

Vilu, koja se proteže na nekoliko tisuća kvadrada i sadržava desetak spavaćih soba, dvije kuhinje, teretanu, saunu, poseban dio za roštiljanje te zatvoreni i otvoreni bazen…cijeni nemalih 4.9 milijuna dolara.

Nije poznato koji je razlog zbog kojeg Brazilac prodaje ovu prekrasnu vilu, no činjenica jest da posljednjih godina jako rijetko nastupa. A time su i njegovi prihodi znatno manji. Od 2013. godine je nastupio tek četiri puta, što je u prosjeku manje od jednom godišnje. Osim toga, u ta četiri dvoboja je ostvario tek pobjedu protiv Dereka Brunsona u posljednjem dvoboju što se sigurno odrazilo i na njegove honorare.

No, Silva možda kuću prodaje i radi potencijalne velike zarade. Naime, ugledni LA Times piše kako je Brazilac prije sedam godina, kada je kupio ovu kuću, platio “samo” 1.76 milijuna.

Od tada je cijena nekretnina u Los Angelesu višestruko narasla što se može vidjeti i prema ovom primjeru. Podsjećamo na informaciju s početka teksta prema kojoj je ova kuća sada na tržištu za vrtoglavih 4.9 milijuna. Ukoliko je uspio prodati za ovu cijenu, Brazilac će zaraditi 3.2 milijuna dolara.

Budimo iskreni, u ovoj fazi karijere takav novac ne može zaraditi više u Octagonu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI