Anderson Silva prijeti UFC-u: Hoću ovo ili idem u mirovinu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.05.2017 10:07h Autor:

Anderson Silva

Ponajbolji MMA borac svih vremena, Anderson Silva, je dao svom poslodavcu ultimatum – ili ću se boriti protiv Yoela Romera za privremeni naslov ili odlazim u penziju!

Brazilac je u ponedjeljak gostovao u emisiji “The MMA Hour” te je razgovarajući s Arielom Helwanijem otkrio da je situacija oko njegove karijere dramatična.

“Ako mi ne daju meč za privremenu titulu, završio sam. Odlazim kako bih bio sa svojom obitelji. Gotov sam s ovim”, poručuje Silva koji se 3. lipnja trebao boriti protiv Kelvina Gasteluma na UFC-u 212.

Na njegovu žalost dvoboj je otkazan jer je Gastelum pao na testu na droge (Marihuana op.a), a UFC je bivšem prvaku ponudio neke druge opcije. One za njega nemaju previše smisla, osim ako se ne radi o već spomenutom dvoboju za privremeni naslov.

“Rekao sam OK, može Romero. Ja mnogo poštujem tog borca, radi se o sjajnom sportašu. On je broj 1 na rang ljestvici. Hajdemo se boriti za privremeni naslov. Mnogo sam vremena potrošio na pripreme za Gasteluma, a nije moja krivica što se on ne može boriti. To nije moj problem. Moj problem je bio trenirati naporno za meč u Brazilu pred svojim fanovima. Što oni sada dobivaju? Ovo je drugi put da mi se ovo događa. Dosta mi je”, tvrdi veteran.

42.godišnji Brazilac (34-8-1) iza sebe ima pobjedu protiv Dereka Brunsona na UFC-u 208. To mu je ujedno prvo slavlje od 2012. godine. Sada želi ili meč za pojas ili odlazi u mirovinu. Potez je na UFC-u…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI