Anderson Silva: Prestao sam uzimati lijekove da se ne navučem!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2015 09:11h Autor:

Anderson Silva

Nakon što se oporavio od teške ozljede bivši prvak u srednjoj kategoriji Anderson Silva 31. siječnja vratit će se u oktogon. Na suprotnoj će mu strani biti Nick Diaz.

Iako se uspješno opravio od ozljede i spremno dočekuje meč Anderson Silva uvijek će pamtiti ozljedu koju je doživio u meču s Chrisom Weidmanom.

"Prije ozljede sam mislio da sam naviknut na bol, ali sam shvatio da ipak nisam. Nadam se da nikad više neću osjetiti takvu bol. Nikome to ne bih poželio. To je užasna bol. Sad sam dobro, ali mjesecima sam bio u velikim bolovima. Uzimao sam puno jakih antibiotika i lijekove protiv bolova. Razmišljao sam da uzmem novi lijek, ali sam odlučio prestati. Nisam postao ovisan, ali osjećao sam se depresivno i mentalno slabo. Od lijekova sam bio mamuran i odlučio sam prestati uzimati lijekove da se ne navučem na njih. Napunio sam kadu s ledom i kad bi me zaboljelo stavio bih nogu u led. Bol, led! Bol, led! Tako je bilo bolje"., rekao je Anderson Silva.

Dana White je nedavno izjavio da će Silva u slučaju pobjede protiv Nicka Diaza dobiti novu priliku napasti naslov, a u tom bi ga meču ponovo mogao čekati Chris Weidman.

"Ako ću se ponovo boriti za naslov protiv Weidmana borit ću se bez ikakvih problema."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI