Anderson Silva pregovara oko novog UFC ugovora

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.05.2019 11:46h Autor:

Anderson Silva

Iako je trenutno najstariji borac na cijelom UFC rosteru, legendarni Anderson Silva vjeruje kako nije niti blizu mirovine. Iznio je svoj glavni cilj, a to je potpisivanje novog ugovora s UFC-om.

44-godišnji borac danas će ući u Octagon po 24. put u svojoj uspješnoj karijeri. Ona je posljednjih godina u po mnogima razumljivom padu. Pet poraza i samo jedna pobjeda, uz još jednu poništenu, u posljednjih sedam nastupa nikako nisu rezime s kakvim se može pohvaliti jedan od najboljih MMA boraca u povijesti. Tako mu je i više nego bitno pobijediti Jareda Cannoniera.

Vjerovalo se kako bi mu, neovisno o ishodu, to mogla biti posljednja borba u karijeri. Ipak, Silvin menadžer je novinarima potvrdio kako je tako nešto daleko od istine i situacije u kojoj se veliki Brazilac trenutno nalazi.

“Silva nije niti blizu umirovljenja. Još uvijek ima dovoljno vatre u njemu. Njegov borilački IQ je izrazito visok i on zna kako trenirati na pravi način. Godine su samo broj. Nikad nije uzimao nikakve lake droge niti alkohol, zdravlje mu je savršeno. Mislim kako je zapravo u najboljoj formi svog života”, rekao je za ESPN njegov menadžer Jorge Guimaraes, a onda je dodao nešto o njegovom ugovoru koji bi uskoro trebao završit:

“Ugovor će svakako biti obnovljen, već smo razgovarali s Danom Whiteom i on je zainteresiran. Pogledajte samo kakvu je reakciju Silva dobio povratkom u Brazil. UFC je zainteresiran da nastaviti s time i siguran sam kako nam slijede sjajne stvari.”

Vjerojatno će se puno više znati nakon borbe protiv Cannoniera. Ukoliko Silva doživi poraz, puno toga se može promijeniti. Ukoliko potvrdi da u njemu još uvijek ima “Spidera”, novi UFC ugovor bit će realnost.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI