Anderson Silva: Pogriješio sam i za to plaćam cijenu

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2015 10:13h Autor:

Anderson Silva

Nakon jednogodišnje suspenzije zbog korištenja nedozvoljenih sredstava Anderson Silva vratit će se u UFC-ov oktogon 27. veljače 2016. kad će se na UFC Fight Nightu 83 boriti protiv Michaela Bispinga.

UFC Fight Night 83 održat će se u Londonu i povratak bivšeg UFC prvaka u srednoj kategoriji svakako će privući pozornost ljubitelja MMA borbi. No, Silva će još dugo morati odgovarati na pitanja vezana uz dopinšku aferu.

“Radit ću svoj posao kao što sam ga uvijek radio. Ne mogu se zamarati svime što drugi govore. Kad bih brinuo o svemu tome onda ne bih izlazio iz kuće. Spreman sam na testiranje u bilo kojem trenutku. Nisam savršen, nisam svetac. Pogriješio sam što sam to uzeo. Nikad nisam mislio izložiti svoj privatni život da bih opravdao ono što se dogodilo. Nikad nisam uzimao nikakve steroide. Moj odvjetnik i čovjek koji je testirao dodatke koje sam uzeo nisu mogli dokazati istinu. Suspenzija dolazi kraju. Napravio sam pogrešku i zbog toga sam platio cijenu. Spreman sam ponovo se boriti i zbog toga sam sretan.”, izjavio je Anderson Silva.

“Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Spreman sam na testiranje. Mogu me testirati svaki dan. Nažalost neki će ljudi misliti da sam varalica, drugi pak neće. No, važna stvar je moja savjest.”, dodao je Silva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI