Anderson Silva o Reebokovim uniformama: Neću svojim fanovima prenositi nešto što je laž!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2015 19:37h Autor:

Anderson Silva

Ovo ljeta na snagu stupa ugovor koji je potpisan između Reeboka i UFC-a prema kojem će svi borci morati nositi i nastupati jedino u Reebokovim uniformama. Mnogi borci su se na društvenim mrežama pobunili protiv ovakvog raspleta situacije jer će najbolje rangirani borci od Reeboka dobivati više novca, tako da će najveći financijski gubitak osjetiti slabije rangirani borci.

Iako ugovor još nije stupio na snagu, neki borci su ostali bez ugovora s vodećim robnim markama jer se većina sponzora povukla iz UFC-a. Postoji mogućnost da Anderson Silva dobije jedan od većih iznosa u UFC-u, no "Spider" ne želi nositi Reebokovu uniformu.

Silva je objasnio svoj stav za terra.com.br.

"Ne sviđa mi se ova ideja. Kad koristiš neki brand, to bi trebalo biti jer vjeruješ u taj brand, jer postoji neka veza. Nemam nikakve veze s Reebokom. Oduvijek sam koristio Nikeove proizvode, čak i prije nego što sam potpisao ugovor s Nikeom. Nastavio sam nositi Nike i nakon isteka našeg ugovora. Nema svrhe prisiljavati me da koristim nešto s čime nisam povezan. Neću nositi Reebok jer nema istine u tome. Ne mogu prenositi svojim fanovima nešto što je laž. Oduvijek sam naručivao po mjeri iz Nikea i vjerojatno ću i dalje naručivati. Nisam potpisao novi ugovor s Nikeom nakon isteka starog, ali koristim taj brand jer sam ga uvijek koristio. Ne samo ja, nego i cijela moja obitelj," ispričao je Anderson Silva.

Silvu je prije sponzorirao Nike koji više nije u poslu s UFC-ovim borcima otkad je UFC počeo tražiti sponzora za uniforme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI