Anderson Silva: Nikakva mirovina, hoću revanš!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2019 10:23h Autor:

Jared Cannonier i Anderson Silva

Anderson Silva još je jednom potvrdio kako nema namjeru prestati se boriti. Zapravo, trenutno mu je glavna ambicija dogovoriti revanš nesretno izgubljene borbe protiv Jareda Cannoniera.

Silva je odradio kratak razgovor s novinarom TMZ sporta, koji je kroz samo par pitanja uspio saznati većinu toga što Silvine fanove trenutno najviše zanima. Naravno, glavno pitanje tiče se potencijalne mirovine Brazilca.

“Ne idem u mirovinu, ne namjeravam stati. Samo sam uzeo malo vremena jer u Kini mi izlazi film i idem ga promovirati. Provesti ću tamo neko vrijeme, odraditi fizioterapiju i pustiti mom koljenu da se oporavi. Uskoro ću se vratiti”, odgovorio je Silva, a onda je još dodao nešto o tome u kakvom je stanju njegovo koljeno, zbog ozljede kojeg je i doživio poraz prije nego je borba protiv Cannoniera uspjela ponuditi pravu akciju:

“Koljeno nije dobro, no srećom nije niti loše koliko je moglo biti. Dobra stvar je što krećem s terapijom. Na kraju ću se vratiti bolji.”

Po prvi put otkako su uvedene službene UFC-ove ranking ljestvice, Silva više nije dio njih. Ipak, tamo se namjerava vratiti putem nove borbe s Cannonierom. Otkrio je kako je upravo to ono što želi.

“Želim revanš. Razgovarao sam s Danom Whiteom o tome, no on mi je rekao da odem kući i odmorim se pa ćemo vidjeti. No, uvjeren sam da postoji velika šansa da se to dogodi.”

Legendarni Spider u posljednjih sedam borbi ostvario je tek jednu pobjedu. Ukoliko se namjerava boriti i dalje, što je uostalom sam naveo, za nadati se kako će mu UFC namijeniti protivnike u sličnom stadiju karijere, a ne mlađe borce gladne velikog skalpa, kakve je imao u Israelu Adesanyiu ili Cannonieru. Onda bismo mogli još netko vrijeme uživati u njegovoj borilačkoj umjetnosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI