Anderson Silva: Nikad se neću boriti s Jacareom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2014 10:09h Autor:

Anderson Silva

Povratak bivšeg UFC prvaka u srednjoj kategoriji trebao bi se dogoditi 31. siječnja 2015., a na konferenciji za medije koju je održao u utorak govorio je o onom što ga očekuje te kako je prošao period oporavka.

Anderson Silva doživio je težak lom noge krajem prošle godine u revanšu s Chrisom Weidmanom. Oporavak se odvija uspješno i unatoč brojnim pozivam da završi karijeru bivši je prvak krajem srpnja objavio da se vraća. Protivnik će mu biti Nick Diaz.

"Prošao sam kroz najgore razdoblje u životu. U trenutku kad sam shvatio da mi je noga slomljena pomislio sam da je to kraj karijere. Milijun stvari mi je prošlo kroz glavu.", rekao je na konferenciji za medije Anderson Silva te dodao:

"Na dan borbe biti ću 100% spreman."

Trenutno je posvećen vježbama za jačanje noge te i dalje koristi isti udarac nakon kojeg je slomio nogu i koji je uzorkovao godinu dana pauze.

„Kad ću razmišljati i biti u dvojbi udarit ću iznad kuka. Tako neću imati problema.“ kroz smijeh je rekao Silva.

Po ugovoru s UFC-om ostalo mu je još sedam borbi te je izjavio da planira odraditi svih sedam. No, zna da se ne želi boriti s jednim borcem.

„Neću se boriti s Jacareom. On je moj brat i prijatelj s kojim treniram. S Danom Whiteom bih se jedino posvađao kad bi ta borba došla u pitanje. To je neprihvatljivo."

S obzirom na to da mu je ostalo još sedam borbi naravno da sve zanima novi napad na naslov, ali Silva još ne razmišlja o toj mogućnosti barem ne javno i smatra da je Ronaldo Souza u prednosti

„Naporno je radio da bi došao do te prilike. Ja to moram ponovno zaslužiti. Ništa ne bi bilo poštenije nego da Jacare dobije priliku.“

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI