Anderson Silva: Nemam problema s Diazom, mediji prodaju krivu priču o njemu

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2015 22:04h Autor:

Anderson Silva

Nick Diaz je poznat kao osoba bez dlake na jeziku. Stoga je mnoge začudilo što prije ovotjednog meča s Andersonom Silvom nije verbalno napao svog protivnika.

Situacija s Diazom je drukčija pred UFC 183 nego što je znala biti prije njegovih nastupa. Silva je navikao na lajave izazivače dok je bio prvak, ali ovog puta od "glasnog" Diaza ni riječi.

"Nije puno pričao," rekao je Andersonov menadžer Ed Soares. "Odnosi se prema Silvi s poštovanjem."

Ovo ne čudi "Pauka", kojem mediji nisu prodali Diaza u "pakiranju" u kakvom ga prodaju posljednjih nekoliko godina. No, Silva očekuje da Diaz opravda svoju reputaciju borca koji ne kalkulira te da mu pomogne napraviti šou tijekom borbe."

"Cijelo vrijeme slušam: 'Nick ovo, Nick ono.'," rekao je Anderson. "Nemam problema s Nickom. Mislim da je ova borba najbolja za MMA svijet. Obojica posjedujemo tehniku. Uvjeti su skoro pa identični. Ni on ni ja se nismo dugo borili. Ovo je odlična borba za njega, mene i naše fanove diljem svijeta."

Vodstvo UFC-a je izjavilo kako će Silva biti sljedeći izazivač pobjedniku meča Weidman- Belfort ako za tjedan dana pobijedi Nicka Diaza, ali Brazilac ne gleda tako daleko u budućnost.

"To je dobro pitanje za Danu Whitea, ne za mene. Trenutno sam fokusiran na Diaza. Ako pobijedim, pripremat ću se za sljedeću borbu. Ne znam imam li priliku boriti se za pojas. Ako mi je Dana da, iskoristit ću je."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI