Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Anderson Silva: Ne postoji Brazilac koji može pobijediti Jona Jonesa (VIDEO) | Fight Site

Anderson Silva: Ne postoji Brazilac koji može pobijediti Jona Jonesa (VIDEO)

UFC 23.03.2012 10:48h Autor:

Lyoto Machida vs. Jon Jones

“Jon Jones je u vrlo dobroj poziciji. Radi se o nadolazećem borcu koji je vrlo mlad, a koji već ima dosta iskustva. Uvijek prisiljava protivnike da igraju kako je on to planirao, a sjajno iskorištava i svoje duge ekstremitete”, izjavio je prvak UFC-a u srednjoj kategoriji, Anderson Silva, govoreći o svom kolegi iz promocije i također šampionu, Jonu Jonesu.

Iako se jedno vrijeme ozbiljno govorilo o mogućem međusobnom dvoboju, prema ovoj izjavi bi se moglo zaključiti da Silva i nije pretjerano zainteresiran za tu opciju.

“Iskreno, ne vidim niti jednog Brazilca koji ima kvalitete da bi mu se suprotstavio. Smatram da bi brazilski borci u toj kategoriji trebali više vremena posvetiti proučavanju protivnika i taktici. Trebali bi se znati prilagoditi njegovom stilu borbe. Teško je o tome pričati. Ja sam Brazilac i volio bih da postoji moj sunarodnjak koji ga može svladati. No, ovo je moj osobni stav i vjerujem da takav trenutačno ne postoji”, objašnjava Silva koji ispred sebe ima obranu naslova protiv Chaela Sonnena.

Ukoliko i drugi put svlada Sonnena, čelnik UFC-a, Dana white, je najavio mogući obračun protiv Georgesa St. Pierrea. Ipak, takav scenarij je trenutačno isključivo dugoročni plan, a ne bliska realnost.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI