Anderson Silva ne odustaje: Kaže da se u Octagon vraća u siječnju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.09.2018 13:02h Autor:

Anderson Silva (Instagram)

Mnogi će reći GOAT MMA-ja, Anderson Silva, bi se u akciju trebao vratiti u siječnju 2019. godine. Tada će ovaj bivši UFC prvak na leđima imati 44 godine.

Informacija kada bi Brazilca trebali gledati ponovno u akciji je stigla od samog borca u odgovoru na jednu poruku na društvenim mrežama. Podsjećamo kako “Pauka” u akciji nismo vidjeli još od veljače 2017. godine i meča protiv Dereka Brunsona. Legendarni borac se trebao boriti protiv Kelvina Gasteluma kraljem 2017. godine, no pao je na doping testu. Kasnije je otkriveno kako se radilo o kontaminiranim suplementima pa mu je kazna reducirana na samo godinu dana i završava u mjesecu studenom.

Unatoč lošijim rezultatima posljednjih godina Brazilac ne odustaje od aktivne karijere. Prvi poraz u Octagonu je doživio tek 2013. godine nakon što je čak 10 puta uspješno branio titulu u srednjoj kategoriji te je pritom izgledao nedodirljivo. Nakon dva poraza od Weidmana, uslijedio je No Contest protiv Diaza, te porazi od Cormiera i Bispinga. Tek se u posljednjem nastupu uspio upisati u kolonu pobjednika. Prvi put nakon četiri godine suše.

“Pauk” u profesionalnoj karijeri ima 34-8-1. U ovom trenutku se ne zna koji su potencijalni protivnici za ovu legendu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI