Anderson Silva navodno odbio borbu s Lukeom Rockholdom, White najavio teške pregovore s Brazilcem

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2017 12:33h Autor:

Luke Rockhold & Anderson Silva

Luke Rockhold je dobio poziv da se obračuna s Andersyonom Silvom na UFC-u 212, ali je Silva navodno borbu odbio.

Sulvase na priredbi u Rio de Janeiru trebao boriti s Kelvinom Gastelumom, no meč je otpao nakon što je Gastelum pao na doping testu. Rockhold je u intervjuu za Bretta Okamotta s ESPN-a otrkrio da mu je UFC ponudio borbu.

“Ponudili su mi meč protiv Andersona Silve i rado sam prihvatio ponudu”, rekao je Rockhold. “Prozvao me još u Strikeforceu i evo nas sada. Mislim da je dobar trenutak za borbu, njemu je otpao protivnik i ja sam spreman uskočiti.”

No nedugo nakon intervjua Okamoto je prenio informacije iz Andersonov tima prema kojima navodno razmatraju novog protivnika, ali nisu zainteresirani za Rockholda.

Predsjednik UFC-a, Dana White, na press konferenciji nakon UFC.-a 210 u Buffalou prošlog vikenda također se dotaknuo ove teme. White je rekoa da mora pregovarati sa Silvm što tvrdi, neće biti jednostavno, ali nije negirao mogućnost meča s Rockholdom.

“Ne znam, vidjet ćemo”, počeo je White. “Anderson je bio voljan boriti se Gastelumom, jako čvrstim i opasnim borcem. Moram razgovarati s Andersonom, a svi vi u ovoj prostoriji znate kako je imati posla s Andersonom (smijeh). Ne da je to loša stvar, ali to je jedan proces i ja ću sada morati proći kroz taj proces. Jednu stvar koju poštujem kod Andersona. Nije se htio boriti s Chael Sonnenom- govorio je da je bezobrazan i varalica- ali se ipak borio s njim. Anderson uskoči kad treba. Borio se s (Danielom) Cormierom na UFC-u 200. On je frajer i jedan od najboljih svih vremena. Veselim se ovim pregovorima oko borbe s Rockholdom i vidjet ćemo što će biti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI