Anderson Silva ima plan za Brunsona: Moje strpljenje biti će presudno

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.01.2017 11:20h Autor:

Anderson Silva

Nije još dugo ostalo do povratka Andersona Silve i potrage za prvom pobjedom još od vremena kada je bio dominantni UFC prvak. Protivnik nikako nije lagan, no Spider je uvjeren da zna što će biti ključno ukoliko namjerava savladati Dereka Brunsona.

Brunson dolazi nakon poraza od Roberta Whitakera, gdje mu je prekinut impresivan pobjednički niz, a odmah sada slijedi mu legenda. Legenda koja već neko vrijeme ne zna za pobjedu, ali vjeruje da još uvijek ima ono potrebno za ostvarivati ih. Prvi ispit upravo je Brunson, o kojem Silva ima jako dobro mišljenje:

“On je mlad borac i to mu puno pomaže, a također ima i puno kvaliteta. No, mi se nikada nismo fokusirali na jake strane mojih protivnika nego tražimo njihove slabe točke. Oko njega moramo biti vrlo oprezni jer je jako dinamičan, vrhunski je hrvač i puno radimo na podnim tehnikama. No, također radimo na ono gdje sam ja najbolji. Radu nogu, kretanja i iskorištavanju mog iskustva.”

U takvom borbu može presuditi više stvari, ali bivši prvak je uvjeren da je ključ u jednome. Ukoliko to uspije odraditi onako kako su on i njegov tim osmislili, vjeruje da će doći do pobjede. S druge strane, ukoliko to ne bude dobro radi, moglo bi poći jako loše po njega.

“Moje strpljenje i osjećaj za trenutak će mi pomoći da se fokusiranim na ono gdje sam najjači, a to su moji udarci. Bit će to zanimljiva borba posebno zbog toga što ću biti testiran oko svega na čemu radim već godinama. On je borac koji se puno kreće i nikada ne miruje. Moram ostati fokusiran i biti strpljiv, to će biti presudno u ovoj borbi.”

Do borbe nije još dugo ostalo. UFC 208 održava se 11. veljače, a Anderson Silva i Derek Brunson nastupaju u sunaslovnoj borbi eventa kojeg predvode Holly Holm i Germaine De Randamie.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI