Anderson Silva i Shogun treneri na TUF Brazil 4!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.10.2014 09:24h Autor:

Anderson Silva

UFC je objavio da će se četvrta sezona Ultimate Fightera Brazil snimati u Las Vegasu, a treneri će biti Anderson Silva i Mauricio "Shogun" Rua.

Dvojica legendarnih i možda najvećih brazilskih boraca trenirat će i tražiti nove MMA nade tijekom četvrte sezone The Ultimate Fightera Brazil 4.  

Bivši prvak u srednjoj kategoriji Anderson Silva te najuspješniji UFC-ov prvak svih vremena vodit će svoju ekipu protiv boraca koje će trenirati bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Mauricio "Shogun" Rua. Zanimljiva je i vijest da se dvojac po završetku snimanje neće međusobno boriti.

Na probe uoči nove sezone došlo je u Rio de Janeiro gotovo 600 boraca u bantam i lakoj kategoriji, a uoči ovog UFC-ovog projekta oglasio se i predsjednik Dana White.

„Mnogi su se brinuli da više nikad nećemo vidjeti Andersona Silvu u UFC-u. No, ne samo da će se vratiti u oktogon 31. siječnja na UFC-u 183 već će i po prvi put biti trener na TUF-u. Ne mogu dočekati da jedan od najvećih boraca svih vremena prenese svoje znanje novoj generaciji brazilskih boraca. Ako postoji neki borac iz Brazila koji se može suprotstaviti Andersonu kao trener to je Shogun. On je napravio sve u ovom sportu i ako će trenirati svoju ekipu da se bori napadački kao što to on čini onda Andersonove borce očekuje paklena sezona.“, izjavio je predsjednik najjače svjetske MMA promocije Dana White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI