Anderson Silva i Lyoto Machida mogući Cormierovi partneri!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2014 10:07h Autor:

Daniel Cormier

Do borbe za naslova prvaka u poluteškoj kategoriji između Jona Jonesa i Daniela Cormiera ostalo je još manje od dva mjeseca, a koliko se ozbiljno priprema i koliko ozbiljno Cormier shvaća priliku da se domogne naslova potvrđuje činjenica da traži ozbiljne sparing partnere.

Borba za naslov Jones vs. Cormier održat će se 27. rujna u na UFC-u 178, a da bi bio što pripremljeniji za prvaka Cormier želi pomoć u priprema potražiti i van svog kluba.

""Imam neke prijatelje koji su me spojili s momcima u južnoj Kaliforniji, s Andersonom Silvom i Lyotom Machidom. Mogao bih otići tamo na nekoliko tjedana. Postoji ta mogućnost. Nismo još dogovarali detalje, ali takva mogućnost postoji pa ćemo vidjeti što će se dogoditi.", izjavio je Cormier.

Osim što potencijalne partnere za pripreme traži u Silvi i Machidi, Cormier također očekuje da mu se tijekom priprema pridruže Phil Davis te bivši UFC borac Cyrille Diabate.

No, ono što već sada ima puni ga optimizmom.

"Neka mi Jon Jones pokaže dva borca koja mogu pobijediti moja dva trening partnera, Caina Velasqueza i Luka Rockholda. Neka mi pokaže svoja dva borca koja ga mogu pripremiti bolje nego mene moja dva. Oslonit ću se na svoje borce. Oslonit ću se na Caina i Luka kako bi postao UFC prvak. Potražit ću pomoć sa strane, ali neću otići previše daleko od svoje sigurne i komforne zone."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI