Anderson Silva i dalje u bolovima, skori povratak upitan!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.02.2012 06:59h Autor:

Anderson Silva (Photo by Tatame.com)

Povratak Andersona Silve, koji je planiran za početak idućeg ljeta, i dalje je pod velikim upitnikom. UFC-ov prvak, naime, ima velikih problema s ramenom koje ga i dalje boli unatoč operaciji i fizikalnoj terapiji koju odrađuje svaki dan.

Pauk je u razgovoru za Sherdog izjavio:

“Nakon otprilike četiri ili pet mjeseci, vratio sam se treninzima. Uvijek radim malo BJJ-a u kimonu kako bi zadržao osjećaj. No, s obzirom na ozljede leđa i ramena, pomalo sam spor. Odrađujem fizikalnu terapiju i svakodnevno tretiram ozljede da se i potpuno riješim boli. Želim se napokon skroz vratiti treninzima. Kao sportaš radim prevenciju nekih eventualnih novih ozljeda.”

Brazilac unatoč svim naporima i teškom radu i dalje osjeća bolove.

“Neovisno koliko sam se trudio kod terapije, ali i prevencije, na koncu me i dalje boli. Prvo je problem bilo rame, a sada su leđa. Jednom kada dođeš u određene godine, jednostavno tijelo više ne zacjeljuje tako brzo. Ne želim nikakve ozljede jednom kada se potpuno vratim treninzima. Do tada ću odrađivati fizikalnu terapiju i nada ti se da će bol prestati”, zaključio je Silva.

Ukoliko se to zaista i dogodi u skorašnje vrijeme, šampiona očekuje dvoboj protiv Chaela Sonnena u Brazilu početkom ljeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI