Anderson Silva: I dalje postoji šansa da se borim za UFC titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.03.2018 21:41h Autor:

Anderson Silva (Instagram)

Iako se niti otprilike ne zna kada bi se Anderson Silva mogao vratiti, jedan od najvećih boraca u povijesti još uvijek nije odustao od vraćanja UFC titule.

Nekadašnji rekorder po broju obrana UFC naslova trenutno čeka odluku doping komisije, odnosno trebao bi saznati kolika će mu suspenzije uslijediti zbog drugog doping pada u posljednjih nekoliko godina. Ipak, on još uvijek vjeruje da može dokazati kako je nevin, ali i u to da se može vratiti u UFC i još jednom napasti titulu srednje kategorije, koju je toliko dugo imao u svom vlasništvu.

“Sretan sam sa svime što sam postigao i znam da ništa nije vječno. Ja sam još uvijek pod UFC ugovorom i sretan sam što je tako. Vrijeme će dati odgovor na to što još mogu, osjećam se dobro, svaki dan treniram. Zdrav sam i mogu samo čekati. Mislim kako sam još uvijek živ u diviziji te da i dalje postoje šanse da se borim za titulu”, rekao je Silva za brazilski Globo Esporte.

Silva će ove godine napuniti 43 godine, a u posljednjih pet godina ima tek jednu pobjedu. U pitanju je ona s početka prošle godine, kada je savladao Dereka Brunsona, a mnogi su vjerovati da su mu suci i tu bodove dali na račun imena i ugleda te da niti tu borbu nije trebao boriti.

Osim povratka u UFC, Silva također sanja da će odraditi boks meč protiv Roya Jonesa Jr., o kojem se govori već više od deset godina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI