Anderson Silva: Borit ću se još deset godina!

UFC 14.03.2012 08:53h Autor:

Minotauro Nogueira i Anderson Silva

Dobra vijest za sve fanove Andersona Silve – Pauk je, naime, u posljednjem intervjuu izjavio da se planira boriti narednih deset godina, no još uvijek nije riješio detalje oko produljenja ugovora s UFC-om.

“Zamišljao sam se na jezeru, pecajući sa svojim unucima i suprugom koja me zove u kuću. Mislim da još uvijek nisam gotov. Ispred sebe imam deset godina karijere, no s UFC-om nisam raspravio oko detalja novog ugovora. Nakon ove borbe, mislim da imam dvije ili tri preostale u važećem. Nazovu me i kažu mi. Pauče, hajdemo”, izjavio je UFC-ov prvak u razgovoru za SportTV.globo.

Upitan o svom sljedećem dvoboju protiv velikog rivala Chaela Sonnena, Silva odgovara:

“Radi se o sportašu kojeg su uhvatili kako vara. Borio sam se protiv njega ozlijeđen, a on je imao i problema s američkim zakonom. Ne poštuje nikoga, ne poštuje niti moju zemlju. No, sve to mi ništa ne znači. Iako poštujem promotore i vlasnike naše organizacije, smatram da nije trebao dobiti drugu priliku protiv mene. Ja nažalost ne odlučujem. Pripremit ću se kao za bilo kojeg drugog protivnika. On ne poštuje niti neke idole koji su ostavili velik trag u sportu, poput Lancea Armstronga.”

Dvoboj Silva vs. Sonnen planiran je za lipanj ove godine i priredbu u Brazilu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI