Anderson Silva: Aldo, molim te udari ga jako!

UFC 25.01.2015 18:14h Autor:

Anderson Silva

Jose Aldo svoju će novu obranu naslova UFC prvaka imati protiv nadolazećeg, nezaustavljivog i karizmatičnog Irca Conora McGregora.

Taj će se meč održati 23. svibnja na UFC-u 187. Iako je još dosta vremena preostalo do tog dvoboja zbog nedodirljivosti Alda u pero kategoriji te osebujnom nastupu McGregora taj je meč već postao zanimljiv medijima, ali i borcima koji se polako priklanjaju na pojedine strane. Među njima je i Anderson Silva čiji povratka u oktogon nakon teške ozljede očekujemo sljedećeg vikenda.

"Jose Aldo je već rekao što smo trebali čuti. Imamo kralja, princa i dvorsku ludu. Dovoljno rečeno. Conor je dobar momak, ali Aldo je puno bolji i simpatičniji. Biti ću brat s Aldom do kraja života. Aldo, udari ga puno puta! Molim te udari ga puno.", rekao je bivši prvak u srednjoj kategoriji.

Na upit o usporedbi njegovog meča s Chaelom Sonnenom i izjavama uči tog meča s ovim što nas očekuje uoči dvoboja Aldo vs. McGregor kratko je i jasno odgovorio.

"Ne vidim nikakvu usporedbu. On nema nikakvih uvjeta da se suprotstavi Aldu. Kako bi to učinio? Jeste li gledali posljednji Aldov meč? Mislite li da bi McGregor mogao izdržati ono što je izdržao Chad Mendes? Nikad! Bježao bih od Alda da smo u istoj kategoriji. Nisam niti budala niti lud."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI