Anderson se požalio Roganu: “Kada Jones ili Conor treniraju, svi iz UFC-ovog Performance Centra moraju van!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.04.2019 12:00h Autor:

Screenshot

UFC-ov “contender” u poluteškoj kategoriji Corey Anderson je gostovao u popularnom podcastu UFC-ovog komentatora Joea Rogana.

Dvojac je pretresao mnoge zanimljive teme koje su vezane za Andersonovu karijeru, ali su razgovarali i o stvarima koje nisu isključivo vezane uz MMA sport.

U jednom trenutku je razgovor otišao u pravcu UFC-ovog Performance Centra u Las Vegasu koji Anderson redovito koristi. Iako ima riječi hvale za samu ustanovu, UFC-ovom poluteškašu se ne sviđa povlašteni tretman koji u tom centru imaju najveće zvijezde poput Jona Jonesa ili Conora McGregora.

“Spremam se otići u Performance Centar. Već sam u ruke uzeo torbe i onda me nazovu: ‘Ej, ne možeš doći u PI! Jon je upravo ušao i želi sam trenirati, tako da zatvaramo čitavu dvoranu i ne smiješ ući unutra”, opisuje Anderson situaciju koja mu se nedavno dogodila i nastavlja:

“Zvali su me prije dva mjeseca kako bi potvrdili točan termin. Sada sam tu, doslovno čekam Uber i onda mi oni kažu da ne mogu ući u dvoranu?!”

“Ispričavali su mi se i govorili da im je žao, ali da nije do njih, nego do Jona Jonesa. Ista stvar je kada želi trenrati Conor McGregor. Bio sam tamo tijekom ljeta kada se pojavio McGregor. Rekli su svima: Conor je ovdje, morate otići. Izađeš iz ustanove, a njegov auto je parkiran ispred samog ulaza. Zaštitari blokiraju ulaze i sve ostalo. Nismo smjeli niti ući unutra. Mogao si jedino koristiti sobu za kondicijsku pripremu i teretanu, ali ne možeš otići gore gdje je kavez, gdje se nalaze vreće i sve ostalo. Osiguranje je sve blokiralo. Tada sam prvi put zažalio jer sam UFC-ov zaposlenik”, dodaje Anderson.

Korištenje Performanse Centra i privilegije koje Jones i McGregor uživaju nisu jedino što smeta Andersonu. On smatra da Jones općenito ima povlašteni tretman unutar pormocije.

“Dopuštamo da jedna osoba diktira sve. Moramo svi biti jednaki! Trenutačno nas tretiraju poput brojki. On je Jon Jones, ali ja sam broj 4722. On je Jon, ja sam Corey! Da sam prvak, ne bih se tako ponašao”, objašnjava UFC-ov poluštekaš i zaključuje:

“Ne želim poseban tretman. Ako mi kažu gdje i kada negdje moram doći, doći ću. To očekujem i od drugih. Ne gurajte me naprijed samo zato što sam prvak.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI