Anderson se želi boriti s Diazom, o Weidmanu ne razmišlja

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2014 21:32h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva sve je bliže povratku borbama, koji bi trebao uslijediti početkom 2015. godine. No, on ne razmišlja o borbi s Chrisom Weidmanom, koji ga je detronizirao i oduzeo mu pojas prvaka. Puno više mu se sviđa ideja o borbi protiv Nicka Diaza.

Otkad se pojavila sama ideja o borbi Andersona i Diaza, mediji su jednostavno poludjeli, kao i fanovi, koji žele vidjeti tu borbu. Toga, kao i svega što bi ta borba donijela, svjestan je i Silva: "Svi govore kako bi to bila zanimljiva i sjajna borba. Tko sam onda ja da kažem išta suprotno. To bi sigurno bila zanimljiva borba."

Silva je prije nekoliko dana odradio svoj prvi sparing nakon ozljede i operacija, a sigurno sve zanima kakvi su dojmovi ostali nakon njega. "Lijeva noga mi je puno jača od desne. Treniram jako puno, no još uvijek se osjećam nesigurno, posebno u kretanju", kratko je iznio dojmove.

Naravno, fanove zanima hoće li vidjeti i treću borbu Andersona i Chrisa Weidmana. Po mnogima najbolji borac svih vremena, sve je iznenadio odgovorom: "Revanš protiv Weidmana nije nešto što je u mojim planovima. Savladao me dva puta i to su svi vidjeli. Machida ima borbu protiv njega, tu je i Jacare kojidolazi i gleda prema tom pojasu. Podržimo njih da nađu svoje mjesto u UFC-u i borbe za titulu prvaka, neka ih osvoje i neka ostvare velike pobjede za Brazil."

Iako su donedavno brazilski borci držali veliki broj pojaseva prvaka, u jednom trenutku čak četiri, sad su ostali samo na onom Jose Alda u perolakoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI