Anderson: Sad mi dajte GSP-a, a poslije toga može i Jones!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.11.2012 08:40h Autor:

Anderson i GSP

Anderson Silva održao je svoju riječ i suprotno najavama Dane Whitea nije se odlučio na ulazak u oktogon u Montrealu nakon pobjede GSP-a nad Carlosom Conditom kako bi ga i javno izazvao na meč, no to je borba koju Brazilac definitivno želi.

Aktualni prvak UFC-a u srednjoj kategoriji vjerojatno je bio itekako svjestan da publika ne bi nimalo pozdravila njegov potez da je nakon pobjede Georgesa St-Pierrea i obrane titule prvaka ušao u oktogon i izazvao ga na meč. To je potez koji bi puna dvorana u Montrealu definitivno izviždala, GSP je ipak njihov veliki miljenik.

No, to ne znači da se Anderson predomislio kad je u pitanju sama borba, on je itekako želi, pa je spreman čak i na meč u svibnju, iako je prije samo nekoliko dana izjavio kako nema u planu boriti se sve do kraja 2013. godine. "Moram provjeriti svoj raspored", odgovorio je Brazilac na pitanje je li moguća zaista borba u svibnju iduće godine, kao što je Dana najavio.

"GSP bi mogao biti moj idući protivnik. Jon Jones? Ne zapravo, ali to je odluka Dane Whitea, ja se borim za UFC", rekao je Anderson, a zatim ipak dodao: "Borba protiv Jonesa možda bi bila moguća nakon toga."

U posljednje vrijeme Anderson često zna pričati i o završetku karijere, moglo bi se vrlo lako dogoditi da za godinu-dvije počne polako padati s obzirom da ulazi već u poznije godine kad je u pitanju vrhunska borilačka karijera. Na UFC-u 154 saznali smo i od njegova menadžera Eda Soares da prema aktualnom ugovor s UFC-om on mora odraditi još svega dvije borbe. GSP i Jon Jones za kraj? Ne zvuči loše…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI