Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Anderson potpisao ugovor na 15 borbi | Fight Site

Anderson potpisao ugovor na 15 borbi

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2014 20:20h Autor:

Anderson Silva sa sinovima (foto:Twitter)

Anderson Silva je, prije službenog povratka u UFC-ov kavez, potpisao novi ugovor s najboljom svjetskom organizacijom i to na 15 borbi. Naravno, to ne znači da će Silva odraditi svih 15, nego je to znak da se do kraja karijere sigurno neće boriti ni u jednoj drugoj organizaciji.

Vjerojatno najbolji MMA borac u povijesti i bivši UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji, Anderson Silva, potpisao je novi ugovor s organizacijom, kako je sam izvijestio, na 15 borbi.

"Imao sam ugovor na još sedam borbi. No, našao sam se sa Lorenzom Fertittom i taj smo ugovor poništili te potpisali novi, na 15 borbi. To smo napravili da izludimo Danu, no da također izludimo i moju obiltelj", rekao je Anderson.

Naravno, nigdje nije navedeno da je Silva dužan odraditi svih 15 nastupa, niti da će ih odraditi. Ovo je više znak simbolike te potvrda da će se Silva u UFC-u boriti do svog umirovljenja. No, naravno da nitko ne bi imao ništa protiv niti da ga gledamo još 15 puta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI