Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Anderson odlazi u drugu organizaciju ako opet izgubi od Weidmana?! | Fight Site

Anderson odlazi u drugu organizaciju ako opet izgubi od Weidmana?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.12.2013 08:42h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva mogao bi napustiti UFC! To je sam borac objavio u razgovoru s medijima tijekom jedne od konferencija za medije uoči UFC 168 spektakla 28. prosinca.

Silvi smeta česta želja UFC predsjednika Dane Whitea da umirovi velike zvijezde, a 38-godišnji "Spider" ističe da o kraju karijere ne razmišlja, ali…

"Ako ponovno izgubim, mediji će me kritizirati, govoriti da više nisam isti, a možda će i Dana reći da je vrijeme za mirovinu. Tako je otjerao Chucka Liddella, koji se i dalje želio da boriti i koji je stvorio UFC povijest".

"Ako se to dogidi, reći ću mu 'hvala za sve, ali ja ću nastaviti da radim šta volim na neki drugi način'. Otišao bih u drugu promociju, borio se u drugom sportu, ali bih radio ono što volim, borio bih se", rekao je jedan od najboljih boraca u UFC povijesti.

On je istaknuo i da će pokušati što prije završiti meč, no da je Weidman vrlo dobar borac, te da će biti vrlo oprezan u njihovom drugom okršaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI