Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Anderson odgovarao na pitanja fanova: Prioriteti gluma i borba s Roy Jonesom! | Fight Site

Anderson odgovarao na pitanja fanova: Prioriteti gluma i borba s Roy Jonesom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.01.2014 09:20h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva prvi put je nakon ozljede odradio jedan duži razgovor, i to ne za neki od medija, već s fanovima. Popularni "Spider" odgovarao je naime na pitanja fanova njegove Facebook stranice, te je istaknuo kako i dalje ima u planu održavanje boksačkog meča s Roy Jones Juniorom.

"Kada budem bolje, to je moj cilj", rekao je Silva na pitanje šta se događa s Jonesom, te dodao: "Neću moći se u skorije vrijeme boriti se u MMA, a boksački meč je u mojim planovima, i taj plan ću realizirati čim budem mogao. Roy je moj veliki idol".

Silvina obitelj, posebno njegov sin, tražili su od njega da se povuče iz MMA.

"Poštujem i shvaćtam njihovu brigu, ali takva odluka treba doći iz srca. Povlačenje trenutno nije u mom planu, potpuno sam fokusiran na oporavak i želim se vratiti što prije. To sam ja i to je dio moje povijesti", kaže Silva.

On je istakao kako će se vratiti tek kad bude 100% spreman, te da će prije povratka u MMA odraditi spomenuti meč s Jonesom. Također, rekao je i kako revanš s Chrisom Weidmanom nije u planu, te da su mu važniji privatni planovi, kao što je gluma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI