Anderson: Nema te love koja će me nagovoriti na meč protiv Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.10.2012 08:08h Autor:

Anderson Silva VS Chael Sonnen

Trenutno jedno od najzanimljivjih pitanja u svijetu UFC-a je s kime idućim će se boriti Anderson Silva. Dana White tvrdi da bi to mogao biti Jon Jones, no to je zaista malo vjerojatno.

Prije samo nekoliko dana predsjednik UFC-a izjavio je da će učiniti sve kako bi natjerao Andersona da prihvati njegov prijedlog o super-meču između njega i Jona Jonesa. Osim što je mogućnost da se to zaista dogodi i prije bila mala, sada je još manja ako se uzme u obzir da je Jones trenutno ozlijeđen, a i ima zakazan meč protiv Sonnena u travnju iduće godine.

Čak i da je Jones slobodan u idućih pola godine, Anderson svejedno ne bi ušao s njim u oktogon, čak ni za tko zna koliko milijuna dolara.

"Otkad sam počeo trenirati MMA, nikad nisam razmišljao o novcu. Sve ono što sam uspio postići je iz razloga što sam to radio s ljubavlju. Kad sam se počeo boriti, nije bilo toliko novca u cijeloj toj priči. Novac je naravno svima nama bitan, ali ne borim se zbog njega. Ne bih se zbog novca borio s Jonesom, a sličnog razmišljanja je i on", otkrio je Anderson.

"Imamo u ekipi nekoliko sjajnih boraca s kojima se Jones može boriti, poput Minotoroa, Feijaoa, Calderona… Prepuštam Jonesa njima", dodao je sjajni Brazilac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI